Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - Η πρώτη ''διαταγή'' του νέου Αρχηγού Εθνικής Φρουράς


''Στρατηγέ Λεοντάρη είπατε προηγουμένως στην ομιλία σας ότι αποσύρεστε και θα πάτε να ξεκουραστείτε. Σας δίνω μόνο ενάμιση μήνα διότι σας έχω προτείνει στον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου να είστε ο επόμενος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς''. Με τα λόγια αυτά ανακοίνωσε και επίσημα ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον μέχρι πρότινος Διοικητή της 1ης Στρατιάς  Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη την πρόθεσή του να είναι ο επόμενος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς. Το χειροκρότημα αναμενόμενο για τον αξιόλογο Στρατηγό Λεοντάρη, ο οποίος αφού παρέλαβε την πλακέτα και χαιρέτισε τον Υπουργό, έδωσε και την πρώτη του διαταγή στους παρευρισκόμενους ως ο νέος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς. ''Να καταναλωθούν όλα'' ήταν τα πρώτα λόγια του νέου Αρχηγού δείχνοντας το μπουφέ με τα υπέροχα εδέσματα από τη ΛΑΦ Λάρισας.
Πάντα αυθόρμητος ο Στρατηγός Λεοντάρης ο οποίος πραγματικά θα μας λείψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.