Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας παραρτήματος ΕΑΑΣ ΜυτιλήνηςΣτις  14 Ιανουαρίου  2017 και ώρα 2100 στη Λέσχη Εθνοφυλακής  Μυτιλήνης (ΛΕΘΜ) ,
το Παράτημα Λέσβου της Ε. Α.Α. Σ. έκοψε τη βασιλόπιτα για το νέο έτος .
Την κοπή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης   Μυτιλήνης κ. κ. Ιάκωβος με τη συνοδεία του .  Επίσης την εκδήλωση   τίμησαν με την παρουσία τους  :
-                    Ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ ( Αρχιπελάγους ) Υποστράτηγος Πάτμιος Αναστάσιος και η ιεραρχία της Μεραρχίας .
-                    Εκ  μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας  Αντγος ( ΠΒ) ε.α. Καμπούρης Γεώργιος .
-                    Εκ  μέρους του Δήμου Λέσβου  , ο Αντιδήμαρχος  Τζιμής Ευστράτιος  ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό .
-                    Ο  Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Χριστοφάκης Νικόλαος.
-                    Ο  Αστυνομικός  Διευθυντής Λέσβου  Στεφάνου  Aνδρέας.
-                    Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου Τσουπής Παναγιώτης  .
-                    Ο  Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων  Λέσβου Γιασσάς Δημήτριος και τα μέλη του Παραρτήματος με τις οικογένειες τους .
        Μετά τη κοπή της βασιλόπιτας  ο Πρόεδρος του Παρατήματος Αντγος (ΠΒ) ε.α. απεύθυνε  ευχές και σύντομο χαιρετισμό για το νέο έτος τονίζοντας μεταξύ άλλων <<  Την περίοδο που διανύει η  Πατρίδα μας αντιμετωπίζει  ποικιλόμορφες προκλήσεις , από τις οποίες η κυριότερη είναι αυτή της  Ασφάλειας . Προς τούτο απαιτούνται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και αποτελεσματικά Σώματα Ασφάλειας . Τα Στελέχη των Ε . Δ. εν ενεργεία και εν αποστρατεία ,   δεν περίμεναν τις << άναρθρες κραυγές  του προέδρου της Τουρκίας  >>   κατά της ασφάλειας του Έθνους , γνωρίζουν από χρόνια τη χαραγμένη  επιθετική στρατηγική  της Τουρκίας και η οποία αναμένει την κατάλληλη περίσταση για να την εκδηλώσει  . Ευτυχώς όμως το  Έθνος με Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και αποτελεσματικά Σώματα Ασφάλειας ,  υπό τη καθοδήγηση της εκάστοτε Κυβέρνησης ,   δεν θα το επιτρέψουν ……..>> .
       Ακολούθησε η  βράβευση των αριστούχων τέκνων μελών του Παρατήματος της σχολικής περιόδου 2015-16  :
       Γιανναρέλλης  Λεωνίδας του  Δημητρίου  ,  Μελέτογλου Μαρία του Προδρόμου , Κεφαλά Ιωάννα- Ειρήνη  του Παναγιώτη  , Μπάζιος  Σπυρίδων του  Νικολάου και Απαλίδης Ιωάννης – Ραφαήλ  του Κωνσταντίνου .
 Ο  τυχερός της βραδιάς ήταν ο ιδιώτης –εθνοφύλακας  Συμένης Ε.
Ακολούθησε χοροεσπερίδα  με τη συνοδεία της  ΣΜ /  98  ΑΔΤΕ  . Το  Τ. Σ. του Παραρτήματος Λέσβου της Ε . Α. Α. Σ.  ευχαριστεί την 98 ΑΔΤΕ για την αμέριστη συμπαράσταση και την Τηλεόραση Μυτιλήνης για την κάλυψη  της εκδήλωσης .                        Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.