Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Σειρά της Πολεμικής Αεροπορίας να δώσει λύση στο Νοσοκομείο Λήμνου
Όπως μας ενημερώνει το φιλικό ιστολόγιο της Λήμνου limnosreport.gr, την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάστηκε στο Νοσοκομείου Λήμνου στρατιωτικός γιατρός  από την Πολεμική Αεροπορία και συγκεκριμένα από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας
 Ο Σμηναγός Ιατρός  θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο παθολογικό  τμήμα έως και 15 Ιανουαρίου .
Τελικά φαίνεται ότι και πάλι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι απαραίτητες για την βιωσιμότητα του νοσοκομείου Λήμνου, αφού κάθε τόσο λαμβάνουν φύλλο πορείας στρατιωτικοί γιατροί….
Και συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε το Υπουργείο Υγείας  πότε θα λύση το θέμα αυτό;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.