Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού στο Δήμαρχο Ξάνθης
Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, χθες Σάββατο 28 Ιανουαρίου .
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ανάληψης των καθηκόντων του κ. Γεώργιου Καμπά ως Διοικητή του Δ΄.Σ.Σ
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του Δ΄ ΣΣ δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του, τόνισε δε, την διαχρονική και αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και του Δ’ Σ.Σ.
Στη συνάντηση επίσης συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν την περιοχή, αλλά και το Δήμο της Ξάνθης που συνάδουν με τις αρμοδιότητές τους για το καλό της κοινωνίας.
ΠΗΓΗ: https://www.xanthipress.gr/o-neos-diikitis-tou-d%CE%84-somatos-stratou-sto-dimarxo-xanthis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.