Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Δράμας
Την Κυριακή 22/1/2017 πραγματοποιήθηκε στην λέσχη αξιωματικών Δράμας η καθιερωμένη κοπή πίτας από τον Ανώτερο Διοικητή της Φρουράς Δράμας, Αν/χη (ΠΖ) Θεόδωρο Ελευθεριάδη, παρουσία του Διοικητή του 10ου Συντάγματος Πεζικού, Σχη (ΠΖ) Ιωάννη Γκουτζουρέλα, καθώς και των Διοικητών και των Εκπροσώπων Μονάδων και Υπομονάδων. 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τις Υπηρεσίες της Φρουράς Δράμας για την αγαστή συνεργασία, συνεχάρη τους εθνοφύλακες που ακατάπαυστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και επιτυχίες στον ελληνικό στρατό που αποτελεί τον άγρυπνο φρουρό της πατρίδας μας.ΠΗΓΗ: http://www.proklitiko.gr/2017/01/kopi-pitas-apo-ton-anotero-dioikiti-tis-frouras-dramas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.