Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας ΣΕΑΝ Λάρισας

Ο Σύνδεσμος Εφ. Αξκών Ν.Λάρισας θα κόψει φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 5 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή, στο ξενοδοχείο Valis Resort (5*) στην Αγριά-Βόλου. Θα προηγηθεί εκκλησιασμός στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Tαξιαρχών στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Μετά την ξενάγησή μας στο Μοναστήρι θα κατεβούμε στο ξενοδοχείο, όπου θα γίνει το κόψιμο της Βασιλόπιτας, θα ακολουθήσει φαγητό (μπουφές) και  κλήρωση δώρων. Την όλη εκδήλωση θα καλύπτει ζωντανή μουσική.

            Επιστρέφοντας θα μείνουμε για αρκετή ώρα στην παραλία του Βόλου για βόλτα και καφέ.

            Ώρα αναχώρησης από κεντρική πλατεία 08:00 πμ.

            Πιθανή ώρα επιστροφής 08:00 μμ.

            Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ το άτομο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν έγκαιρα, και όχι την τελευταία στιγμή, στο Γραφείο του Συνδέσμου (τηλ. 2410 532101, 6936967174, 6977972264 και 6955489525)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.