Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Τελικά πάγωσαν οι μισθολογικές προαγωγές;


Κατά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΕΣ), τη 10-1-2017, με τον κ. ΥΕΘΑ, επισημάνθηκε, μετά από ερώτημά μας, από τον τελευταίο ότι δεν θα υπάρξει "πάγωμα" μισθολογικών προαγωγών, όπως τεχνηέντως διαρρέεται το τελευταίο διάστημα προκειμένου να δημιουργηθούν αμφιβολίες, φόβος και τρομοκρατία. Τονίσθηκε από τον κ. ΥΕΘΑ ότι έχουν γίνει όλες εκείνες οι απαιτούμενες ενέργειες, κατά πρόταση της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να υπάρξει και νομοθετική ρύθμιση για το θέμα. 

Η Ομοσπονδία παρακολουθεί στενά το θέμα και παραμένει σε ετοιμότητα. Από έλεγχο δε, προέκυψε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει "πάγωμα".

Παραθέτουμε στην κρίση σας μισθοδοσία Δεκεμβρίου 2016 και Ιανουαρίου 2017, χωρίς να επαναπαυόμαστε.

MISTHODOSIA-DEK-2016
MISTHODOSIA-IAN-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.