Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Ευάγγελου ΔανιάΑγαπητοί συνάδελφοι και εκλεκτά μέλη της ένωσης των εκλιπόντων  συναδέλφων καλησπέρα.
Κατόπιν δυσμενών σχολίων τα οποία περιφέρονται  ή ανωνύμως  ή μέσω του διαδικτύου και εκ του πονηρού και που έχουν σχέση με το ακίνητο ιδιοκτησίας του ΜΤΣ στον Δ. Παπάγου –Χολαργού, όπου λειτουργεί κυλικείο- Λέσχη σας ενημερώνω υπεύθυνα ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι.
Το θέμα αφορά στο ΜΤΣ, το οποίο με απόφασή του δεν παρέτεινε/ανανέωσε την σύμβαση παραχώρησης προς την ΕΑΑΣ, παρά τα επανηλλειμένως, εγκαίρως και εμπροθέσμως , υποβληθέντα αιτήματά της.
Η απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ αναφέρει ότι δεν ανανεώνει την σύμβαση παραχώρησης του ακινήτου επί τω σκοπώ αξιοποίησής του από το ίδιο.
Προς τον σκοπό εξευρέσεως λύσεως, επ’ ωφελεία τω ν μελών μας περί τον μήνα Νοε.2015 πραγματοποιήσαμε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ/ΕΑΑΣ με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΜΤΣ με την παρουσία του Προέδρου και του Γεν. Δντού του Ταμείου.
Η συνάντηση απέβη άκαρπη με τους παράγοντες του ΜΤΣ να εμμένουν στην απόφασή τους, τονίζοντας μας ότι επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός των. Στην ΕΗ των επομένων μηνών καταχωρήθηκε σχετική κοινή ανακοίνωση(ΜΤΣ-ΕΑΑΣ) για το υπόψη θέμα.
Κατόπιν αυτών το ΜΤΣ ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά του, κατέθεσε αγωγή εξώσεως της ΕΑΑΣ από το ακίνητο ιδιοκτησίας του. Η αγωγή εξετάστηκε την 1η Δεκ.2016 και περιμένουμε την ετυμηγορία της.
Ο εκμισθωτής με την λήξη του  χρονικού διαστήματος της σύμβασης  παραχώρησης ,ενημερώθηκε από την ΕΑΑΣ για την απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ , καθώς και για την αποχώρησή του από το ακίνητο.
                                             Αγαπητοί συνάδελφοι αυτή είναι η,
                                                 ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Για το Κυλικείο _Λέσχη Παπάγου.
                                                                               Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
                                                                                     Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.