Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ -ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ   ΣΥΝΟΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ     ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 
Να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή  κ. Νικολόπουλο Νίκο για τις ερωτηση  που υπέβαλε στην Βουλή για το παραπάνω θέμα. 
Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου συνεχίζει τον αγώνα για όλους τους συναδέλφους.Τους καλούμε να ενημερώνονται μέσω της σελίδας μας η οποία βασίζεται σε επίσημες απαντήσεις  σε έγγραφά μας  στην Βουλή .Απο την απάντηση του ΥΕΘΑ προκύπτει οτι δεν πρόκειτε να υπάρξει  αλλαγή  στις άδειες των Στρατιωτικών αφού πρόσφατα βγήκε Υπουργική απόφαση για το  θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.