Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Συνεργασία Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεχνικού με Δημόσιο Ινσττούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πάτρας


 Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Στρατού Ξηράς με Φορείς του Δημοσίου Τομέα, έχει υπογραφεί και υλοποιείται μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεχνικού (ΚΕΤΧ) και του Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Πάτρας.

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση των εργαστηριακών εγκαταστάσεων και εκπαιδευτών του ΚΕΤΧ, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, προκειμένου να αξιοποιηθούν για τη λειτουργία τμημάτων κατάρτισης τεχνικών ειδικοτήτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.