Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Στ. Καστραντά με Πρόεδρο ΜΤΣ για Διευθέτηση Θέματος Λέσχης Αποστράτων Παπάγου


Στις 24 Ιαν 2017 ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος (ε.α) Καστραντάς Στυλιανός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΜΤΣ Αντγο (ε.α) κύριο Μπουκουβάλα Χαρίλαο. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το θέμα ρύθμισης της μίσθωσης για το ακίνητο ιδιοκτησίας  ΜΤΣ με την ΕΑΑΣ για τη λέσχη αποστράτων Παπάγου.
Ύστερα από συζήτηση και σχετική εισήγηση, ο πρόεδρος του ΔΣ/ΜΤΣ διευκρινίζοντας την θέση του ότι συμμερίζεται απόλυτα το δικαίωμα των Αποστράτων να έχουν το δικό τους χώρο, τόνισε ότι η πρόθεση του ΔΣ είναι να μην αλλάξει το υπάρχον “στάτους” των εν λόγω χώρων ήτοι: « Το κτίριο και ο περιβάλλον χώρος διατηρείται επ’ ωφελεία της ΕΑΑΣ για την δημιουργία Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού».
Επιπρόσθετα ανέφερε ότι οι υπηρεσίες κυλικείου-εστιατορίου θα ανατεθούν με μέριμνα του ΜΤΣ και ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό στον πλειοδοτούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.