Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Στην Ξάνθη για την τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του Δ'ΣΣ ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Δ'ΣΣ την ερχόμενη Δευτέρα παρουσία του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kranosgr, υπήρξε αλλαγή της ημερομηνίας τελετής παράδοσης - παραλαβής του σχηματισμού, η οποία μεταφέρθηκε από μεθαύριο Παρασκευή όπως αρχικά είχε αποφασισθεί, για την ερχόμενη Δευτέρα.
Μετά από πολλά χρόνια η αλλαγή  διοίκησης στην Ξάνθη θα γίνει με την παρουσία εκπροσώπου σε ανώτερο επίπεδο από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και συγκεκριμένα του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα.
Στις 11 λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2017, ο Αντιστράτηγος Ιωσήφ Μαυράκης θα παραδόσει τη σκυτάλη της διοίκησης στον νεοπροαχθέντα Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.