Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Η ευγένεια του Αρχηγού Στρατού Αντγου Αλκιβιάδη ΣτεφανήΠάντα ευγενής ο νέος Αρχηγός Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Από τις πιο επίσημες εμφανίσεις του μέχρι και σε αυτές τις εκτός πρωτοκόλλου διαπιστώνεται η πηγαία ευγένειά του η οποία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνδαιτυμόνες του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή εμφάνιση του στη  Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, στο τραπέζι των μελών του συνδέσμου αποφοίτων  ΣΣΕ τάξεως '83, για την ανάληψη των καθηκόντων του  νέου Στρατηγού Διοικητή Δημ. Μπίκου. Ανθρώπινος σε στιγμές χαλάρωσης ο Αρχηγός Στρατού χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους συμμαθητές του Αντγου Μπίκου. ''Να χαίρεστε το συμμαθητή σας'' τον ακούσαμε να λέει στα παρευρισκόμενα μέλη με τα οποία συνομίλησε εγκάρδια και ενημέρωσε για διάφορα θέματα. Αφού κάθισε για λίγη ώρα και ευχήθηκε στο νέο διοικητή αναχώρησε αφήνοντας τους συμμαθητές της τάξεως ΄83 να συνεχίσουν το γεύμα.
 
Στα πηγαδάκια και στις συζητήσεις που ακολούθησαν  μετά την αναχώρηση του Αντιστρατήγου Στεφανή, σχολιάστηκε θετικά τόσο η προσέλευση του Αρχηγού που τους τίμησε με την παρουσία του καθώς και η θερμή χειραψία που είχε με όλους.

Στιγμές πραγματικά ανθρώπινες που τα μέλη του Συνδέσμου της τάξεως '83 θα έχουν να θυμούνται με νοσταλγία!
 
Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το kranosgr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.