Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Συνεδρίαση του ΣΑΓΕ το απόγευμα για τις θέσεις Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων, ΑντιπτεράρχωνΣυνεδριάζει εκτός απροόπτου σήμερα το απόγευμα το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), για την κάλυψη κενών θέσεων Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων. 
Ήδη ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μεταβαίνει στην Αθήνα, για την πρώτη συνεδρίαση των νέων Αρχηγών, υπό την προεδρία του Α/ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το νέο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ), θα στελεχωθεί κυρίως από νεοπροαχθέντες Αντιστρατήγους τάξεως '83. Αυτή τη στιγμή η τάξη ΣΣΕ '83 έχει 17 εν ενεργεία στελέχη εκ των οποίων 10 από το Πεζικό και τις Ειδικές Δυνάμεις, 3 από το Πυροβολικό, 3 από τα Τεθωρακισμένα και 1 από τις Διαβιβάσεις, από τους οποίους 6-7 θα προαχθούν στο βαθμό του Αντιστρατήγου. 
Στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, το ΣΑΓΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, θα κληθεί να καλύψει τις θέσεις του Αρχηγού Στόλου καθώς Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.