Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΥΠΤΓΟΥ ε.α ΧΟΥΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Πεζικού ε.α. Κωνσταντίνος Χούσος τάξεως ΣΣΕ 1985. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1963. Έχω αποφοιτήσει από όλα τα σχολεία του όπλου μου καθώς και της Διακλαδικής Σχολής Πολέμου και της ΣΕΘΑ. 
Διετέλεσα διοικητής όλων των κλιμακίων της Ιεραρχίας μέχρι της αποστρατίας μου. (Διμοιρίας-Λόχου-Τάγματος-Συντάγματος). Επίσης υπήρξα καθηγητής στη Σχολή Πεζικού στο Προκεχωρημένο Τμημα Λοχαγών-Ταγματαρχών. Υπηρέτησα σε επιτελικές θέσεις ως Επιτελής στο Γραφείο Επιχειρήσεων σε Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, Διευθυντής σε Ε.Γ. σε Ταξιαρχία Πεζικού, Διευθυντής Διευθύνσεως Πληροφοριών ασφαλείας μείζονος σχηματισμού, καθώς και στο ΓΕΕΘΑ στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού.Τιμήθηκα με όλες τις προβλεπόμενες διακρίσεις λόγου θέσεως και βαθμού. Γνωρίζω πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα..

Προς :Μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Αγαπήτοι Συνάδελφοι,     Η συνεχής υποβάθμιση των αναγκών και των απαιτήσεων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(Ε.Α.Α.Σ.) έχουν δημιουργήσει έντονα προβλήματα στα Mέλη της.
    Η αδράνεια της Ένωσης τα τελευταία χρόνια σε συνάρτηση με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, μας οδήγησαν σε δύσκολες καταστάσεις με δυσοίωνες προοπτικές.
    Με γνώμονα το σεβασμό στους Συναδέλφους και τη δυναμική που πρέπει να αποκτήσει η Ένωσή μας, καθώς και η ανάγκη για την αλλαγή της νοοτροπίας της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας στην επίλυση των δικαίων αιτημάτων της Ένωσης, με οδήγησαν να υποβάλλω την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.
Υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για την αναβάθμιση, αξιοποίηση και ανασυγκρότηση της Ένωσης με τόλμη, θάρρος και αγωνιστικότητα, ώστε να αποκτήσουμε εκ νέου αναγνώριση και φερεγγυότητα στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.Είναι κοινή πεποίθηση ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωσή μας μεταξύ άλλων είναι και τα εξής:
α.    Οι περικοπές των συντάξεων είναι υπερβολικές και πρέπει να αντιμετωπιστούν σε διαφορετική βάση, ώστε να προλάβουμε τυχόν καινούργιες που θα δρομολογηθούν,καθώς και αναδρομική επιστροφή του υπολοίπου 50 % των χρημάτων που ήδη ενέκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας από το 2013.
β.   Η παρεχόμενη υγειονομική περίθαλψη σε Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. – Στρατιωτικά Νοσοκομεία /Πτέρυγες Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., είναι υποβαθμισμένη ή σε ακατάλληλους χώρους (υπόγεια) και απαιτείται άμεσα η αξιοποίηση των πτερύγων στις εγκαταστάσεις παλαιών στρατιωτικών νοσοκομείων ( π.χ. Θεσσαλονίκης, Πατρών κτλ.)
γ. Δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ καθώς και ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης για ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συναδέλφων και των ορφανικών οικογενειών. (προβλέπετε από το καταστατικό αλλά περιέργως δεν τολμήθηκε από κανένα ΔΣ της ΕΑΑΣ.
   δ.   Βασικά δικαιώματά μας δεν διεκδικούνται όπως δρομολόγηση δικαίων λύσεων για άμεση διανομή των οικοπέδων ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-Στήριξη Συλλόγου Οικοπεδούχων Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ. Καρύστου κτλ.
   ε.   H επικοινωνία με τα Θεσμικά Όργανα δεν υφίσταται στη βάση που απαιτείται για την αναβάθμισή της.
   ζ.   Συνεδριάσεις ανά περιφέρεια δεν πραγματοποιούνται σε εύλογα χρονικά διαστήματα (με την δικαιολογία του κόστους), ώστε να υπάρχει συντονισμός της Ε.Α.Α.Σ. με τα Παραρτήματα και να επιλύονται δυναμικά όλα τα προβλήματα σε ενιαία κατά το δυνατόν βάση. 
   Σύμφωνα με όλα αυτά, στόχος μου θα είναι η μεγιστοποίηση του ΚΥΡΟΥΣ της ΕΝΩΣΕΩΣ.Η ενημέρωση των Πολιτικών Φορέων και η επικοινωνία με τα Μ.Μ.Ε. για την επίλυση των αιτημάτων.
   Το αδιάλειπτο και ηχηρό στίγμα μας με κατάλληλες παρεμβάσεις σε ΕΘΝΙΚΑ και Κοινωνικά θέματα (εκεί που η φυσική Ηγεσία του Γ.Ε.Σ., αδυνατεί να ενεργεί ένεκα του Σ.Π.Κ.).
  Η ενότητα όλων των Μελών και ουδεμία διάκριση μεταξύ τους ανεξαρτήτως προελεύσεως, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της Ισχύος της Ε.Α.Α.Σ.
   Η λύση είναι στα χέρια όλων μας, ελάτε να την υλοποιήσουμε μαζί με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια.
                                  Με ειλικρίνεια, σεβασμό και εκτίμηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: http://www.costaschousos.gr/?page_id=12


Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΥΠΤΓΟΥ ε.α ΧΟΥΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΥΠΤΓΟΥ ε.α ΧΟΥΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL2orWBhskDr_eWWR76sgIdTtwmENs-wwsC3Z9i3wBIN8t83xiIlQbE8L6mKQ208TtvRQUrqJHY676m0hP9NPylgA93qR6dEXUWOgvDwj0NFN1yh0dLzk-ToY6uIG0l1cL5jPQvDvx59k/s640/16117567_1171005926346481_1840917082_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL2orWBhskDr_eWWR76sgIdTtwmENs-wwsC3Z9i3wBIN8t83xiIlQbE8L6mKQ208TtvRQUrqJHY676m0hP9NPylgA93qR6dEXUWOgvDwj0NFN1yh0dLzk-ToY6uIG0l1cL5jPQvDvx59k/s72-c/16117567_1171005926346481_1840917082_n.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_232.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_232.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy