Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα με τον Δήμαρχο Λειψών

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Λειψών Φώτιος Μάγγος. Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν το ακριτικό νησί και τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην αντιμετώπισή τους. Ιδιαίτερα συζήτησαν το θέμα της στελέχωσης του εκεί Περιφερειακού Ιατρείου, για το οποίο ήδη έχει δρομολογηθεί λύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.