Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

“Καμπάνες” και σε τρία στελέχη του στρατού για τον “αλβανικό αετό” στο ΜεσολόγγιΤο ΓΕΣ ανακοίνωσε τις ποινές για τους επτά νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι για τον “αλβανικό αετό”. 50 μέρες φυλακή από τον Α/ΓΕΣ και άλλες 10 από τον ΥΕΘΑ για τον καθένα.
Όμως μαζί με τους νεοσύλλεκτους την “πλήρωσαν” και τρία στελέχη -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπαξιωματικούς- που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι άγνωστο γιατί. Μπορούν τα στελέχη να ΄χουν 24ωρη επιτήρηση του κάθε νεοσύλλεκτου; Προφανώς όχι. Υπάρχει ένα ζήτημα με τη χρήση του κινητού βεβαίως,αλλά νομίζουμε ότι οι τιμωρίες στα στελέχη είναι υπερβολικές.
Θα πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στο πως η τιμωρία για τους επτά θα είναι αποτελεσματική, γιατί όπως έγραψε το Militaire.gr υπάρχει νομικό κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.