Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ από τον Οικονομικό σύμβουλό της Λγο ε.α Ηλία Νατσιούλα
Ενημέρωση των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Θ καθώς επίσης και των υπολοίπων συναδέλφων, από τον Οικονομικό της σύμβουλο Κο Ηλία Νατσιούλα (Λγο ε.α)

Τεχνηέντως διαρρέεται το τελευταίο διάστημα στοιχεία προκειμένου να δημιουργηθούν αμφιβολίες. Μάλιστα έκαναν και έλεγχο και προέκυψε ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει “πάγωμα”.

Για όσους ξεχνούν, επισημαίνεται ότι αν κάτι ψηφιστεί σε Νόμο και δεν αρθεί, όπως έχει γίνει τώρα με τις μισθολογικές προαγωγές (ισχύει βάσει άρθρου 236 ν.4389/2016), η υλοποίηση αυτών των περικοπών από τις οικονομικές υπηρεσίες θα γίνει αναδρομικά στους επόμενους μήνες.


Για τους "άπιστους Θωμάδες" αρκεί να ρίξει το κάθε στέλεχος μια ματιά στην μισθοδοσία ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 (ΓΕΣ) όπου σε εκείνη την μισθοδοσία και σε εφαρμογή μέτρων από 1-8-2012 άρχισαν να παρακρατούνται αναδρομικά αυτά τα ποσά που είχαν δοθεί.

Έγινε δηλαδή η παρακράτηση αυτών των ποσών από την μισθοδοσία μετά από 6 μήνες!!

Ζητήθηκαν τον Ιανουάριο του 2013 πίσω ποσά σε εφαρμογή νόμου που είχε ισχύ από 1-8-2012.

Μπορείτε να το δεί το κάθε στελεχος από την σελίδα της γενικής γραμματείας, μέσω της εφαρμογής πληροφόρησης των μισθοδοτουμενων της εαπ, βάζοντας τους προσωπικους κωδικούς taxis net.
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/DimosiaDioikisi/epsp.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.