Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Βρέθηκαν μέσα σε εκκλησία, δίπλα από παγκάρι πυρομαχικά που κλάπηκαν από την ΕΦ

Τα πυρομαχικά που κλάπηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου από την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» εντοπίστηκαν σήμερα κοντά την εκκλησία της Αγίας Βρυαίνης, στην κοινότητα Μαντριών.

Ο ιερέας  της εκκλησίας εντόπισε στις  11:30 σήμερα  το πρωί, όταν επισκέφτηκε τη μικρή εκκλησία, πυρομαχικά, που βρίσκονταν σε αποθηκευτικό χώρο δίπλα από το παγκάρι της εκκλησίας της Αγίας Βρυαίνης.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τα πυρομαχικά. Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι πρόκειται  για τα πυρομαχικά που κλάπηκαν το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου στις  19:10 το απόγευμα  από την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου».

Τα πυρομαχικά αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Η κλοπή με λεία έμφορτους γεμιστήρες και σφαίρες είχε γίνει το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου παραμονή των Δημοτικών /Κοινοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου, όταν τρεις νεαροί εισήλθαν στην αεροπορική βάση και απέσπασαν από τον φρουρό έμφορτους γεμιστήρες και σφαίρες.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.