Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ο Ανχης ε.α, Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταύρος Γατής και οι πρόσφυγες της ΛέσβουΣε δίκαιη αγανάκτηση για την άρνηση των προσφύγων να συνεργασθούν με την Ελληνική Πολιτεία, η οποία καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν στους προσφυγικούς καταυλισμούς, είτε από ακραίες καιρικές συνθήκες, είτε από άλλες έκτακτες καταστάσεις, αποδίδει το σχολιασμό του σε ανάρτηση του kranosgr, ο απόστρατος Αντισυνταγματάρχης, Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας Σταύρος Γατής.

Συγκεκριμένα ο κος Γατής, με αφορμή ανάρτηση που αφορούσε την άρνηση των προσφύγων της Λέσβου να επιβιβαστούν σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έγραψε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το γεγονός ''Να ψοφήσουν μέσα στις σκηνές!!! Άι από εκεί!!!''

''Και βέβαια δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο'' ανέφερε ερωτηθείς από το kranosgr για το θέμα, ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταύρος Γατής. ''Αγανάκτησα όταν διάβασα ότι  ενώ η κυβέρνηση την οποία στηρίζω όπως και το σπουδαίο έργο που επιτελεί για αυτούς τους ανθρώπους βρήκε λύση για να μην είναι στο κρύο και το χιόνι,  αυτοί αρνήθηκαν. Μπορεί το σχόλιό μου να ήταν και να ακούστηκε υπερβολικό ως προς τη φρασεολογία, αλλά ήταν σχόλιο αγανάκτησης. Είμαι υπέρ της στήριξης αυτών των ανθρώπων όσο δεν παίρνει. Τους δίνουμε τα πάντα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, όμως πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη συνεργασία. Σου βρίσκουν χώρο να στεγαστείς προσωρινά για να μην είσαι με τα παιδιά σου στο κρύο και το χιόνι και εσύ αρνείσαι. Εσείς πως θα το σχολιάζατε;


Πριν λίγο μάλιστα ο κος Γατής ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα:


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .

Έτρεξαν οι κασάνδρες με φαρισαϊσμό και κροκοδείλια δάκρυα οι θεμιτές της υποτιθέμενης προάσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών του ανθρώπου να σχολιάσουν δυσμενώς και κατα το πως αυτοί αντιλαμβάνονται προσδοκώντας σε πολιτική συκοφάντηση στον υποφαινόμενο και στο πρόσωπο μου για τον σχολιασμό "αγανάκτησης" που έγραψα σε αναδημοσίευση άρθρου που αφορούσε άρνηση επιβίβασης των μεταναστών σε πολεμικό πλοίο για την προστασία τους απο το δριμύ ψύχος δεν εναντιώθηκα στην τιτάνια ανθρωπιστική προσπάθεια της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος απεναντίας είμαι θερμός υποστηρηχτής και αρωγός σε αυτό ομως επιβάλλεται συνεργασία και σπο τις δυο πλευρές ναι το κράτος δικαίου να κάνει το αυτονόητο για τον πολίτη ομως πρέπει και ο πολίτης οποίας ιδιότητας και εαν έχει εφόσον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια να συνεργάζεται για το καλο του ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν την στιγμή που πρέπει και οχι να προβάλουν την άρνηση σαν πρόσχημα για να διαιωνίζεται η εικόνα στα ΜΜΕ πως δεν υπάρχει μέριμνα για τα αυτονόητα την προστασία της ίδιας της ζωής που είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και ναι είναι υποχρέωση να του το διασφαλίζει η πολιτεία με την εφαρμογή μέτρων ,νόμων και ελευθεριών .
Υπηρέτησα τον άνθρωπο με αξίες κάτω απο την σκεπή της Πατρίδος τιμώντας την συνεχή προσπάθεια για ανάδειξη των αδυναμιών και την επίλυση τους ουδείς το τονίζω ουδείς του επιτρέπω η του εχω εκχωρήσει το δίκαιομα της κατα το δοκουν μετάφρασης και επεξήγησης των όσων δημοσιεύω "ανθρώπινη αδυναμία είναι και η αγανάκτηση" αυτή μετέφερα και παρακαλω να ληφθεί σοβαρά υπόψην απο αυτούς που καπηλεύονται για πονηρούς πολιτικούς σκοπούς και τονίζω για ακόμη μια φορά πως είμαι αρωγός και συμπαραστάτης της τιτάνιας προσπάθειας επιτυχίας του κυβερνητικού έργου ως στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.