Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Πειραιάς: Πρώτη φορά το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στα Θεοφάνεια με δύο σκάφη του

Έκπληξη προκάλεσε η απουσία του τρίτου, όπως γινόταν πάντα

Του Λεωνίδα Μπλαβέρη

Έκπληξη προκάλεσε στους Πειραιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες μέσω της κρατικής τηλεοράσεως που το μετέδιδε, η για πρώτη φορά απουσία και τρίτου ναρκοθηρευτικού από πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού, που σχημάτιζαν έτσι ένα «Π» μπροστά από τον προβλήτα που ρίχνεται ο Σταυρός στη θάλασσα.

Έτσι λοιπόν φέτος, στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιώς υπήρχαν δύο ναρκοθηρευτικά, τα «ΚΑΛΥΨΩ» και «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», ενώ το τρίτο το ΝΘΗ «ΕΥΝΙΚΗ», που ήταν προγραμματισμένο να πλεύσει και αυτό στον Πειραιά, χθες αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει στην τελετή και έτσι το νοητό «Π» να μείνει «ανοικτό».
Το Πολεμικό Ναυτικό εκπροσωπήθηκε βεβαίως από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ, τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο ΠΝ, και άλλους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, ενώ όπως γίνεται κάθε χρόνο το Σταυρό έπιασαν στη θάλασσα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Βατραχανθρώπων, παλαιοί αλλά πάντα ενεργοί στην ψυχή ΟΥΚάδες.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/pireas-proti-fora-to-polemiko-naftiko-simmetiche-sta-theofania-me-dio-skafi-tou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.