Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Η παντός καιρού μεραρχία του Στρατηγού Χαράλαμπου ΛαλούσηΔεν είναι τυχαίο που διοικεί μια από τις πιο μάχιμες μεραρχίες στην χώρα. Πρόκειται για τον Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο Χαράλαμπο Λαλούση. Άριστος Αξιωματικός με πολύ καλό όνομα, που χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από τους προϊσταμένους του αλλά κυρίως από τους υφισταμένους του στο Βόρειο Έβρο. 
Με αφορμή την πρόσφατη χιονόπτωση ο Στρατηγός Λαλούσης, έδωσε εντολή και βγήκαν όλες οι μονάδες έξω στο χιόνι, όπου εφάρμοσαν με απόλυτη επιτυχία ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Όλα αυτά παράλληλα με την σημαντική συμβολή της μεραρχίας στον αποχιονισμό της περιοχής.
Όπως αναφέρει σε  ανακοίωνή του το Γραφείο τύπου του ΓΕΣ, το οποίο και αποδέσμευσε εντυπωσιακές φωτό που ακολουθούν,  παρά τη συμβολή στον αποχιονισμό, το προσωπικό των Σχηματισμών και Μονάδων Μάχης, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακή εκπαίδευσης, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Βόρειο  Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.