Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Ρεθύμνου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, η κοπή της Βασιλόπιτας του έτους 2017 του Παραρτήματος Ρεθύμνου της Ενώσεως των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, στην ταβέρνα "Πόπη" στον Αδελιανό Κάμπο.Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύ-μνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος, ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης, ο Δήμαρχος Αγ. Βασιλείου, κος Ταταράκης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου & πρόε-δρος της ΔΕΥΑΡ κος Θεοδωράκης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Σταυρω-μένου Ταξίαρχος ε.α. κος Σερλής Δημήτριος, ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Ατσιπο-πούλου Υποστράτηγος ε.α. κος Παπαλεξάκης Αλέξανδρος, εκπρόσωποι του ΑΔΦ Ρεθύ μνου και του 547 Α/Μ TΠ, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ν. Χανίων Υποστράτηγος ε.α. κος Κυριακάκης Εμμανουήλ, εκπρόσωποι της ΕΑΑΝ Ρεθύμνου, ο Ναύαρχος ε.α. κος Μαρ-κουλάκης Γεώργιος, ο Αντπχος(ΠΝ) ε.α. κος Μεταξάκης Νεκτάριος, εκπρόσωποι του συνδέσμου εφέδρων αξκων Πεζικού Ν. Ρεθύμνου έφεδροι Λοχαγοί Σταματάκης Νικό-λαος και Καλλέργης Κωνσταντίνος Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ταξχος ε.α. κ. Κωνσταντάκης Αντώνιος, στην ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, ευχή-θηκε Χρόνια Πολλά, Καλή, Δημιουργική & Ευλογημένη χρονιά, γεμάτη υγεία και χωρίς νέα βάρη, Ιδιαίτερα ευχαρίστησε επίσης και τον κύριο Ματθαίο Χαμογεωργάκη για την προσφορά της βασιλόπιττας στην εκδήλωση. Ο Σεβασμιώτατος, ευλόγησε την βασιλό-πιττα και ευχήθηκε στους παρισταμένους υγεία για μια δημιουργική χρονιά με την χάρη των Αγίων.Ευχετήρια μηνύματα απέστειλαν ο Υπουργός υγείας κος Ξανθός Ανδρέας, η αντιπερι-φερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή, και ο δήμαρχος Ρεθύμνου κος Γεώργιος Μαρι-νάκης για υγεία και ένα προσοδοφόρο έτοςΠραγματοποιήθηκε επίσης βράβευση των αριστούχων μαθητών της Β' Λυκείου του Σχο λικού έτους 2015-2016, Ηλιάννας Ανυφαντάκη κόρη του Ταγματάρχου(ΦΠΖ) ε.α. Ανυ-φαντάκη Εμμανουήλ, Ευθυμίας Φώτη κόρη του Συνταγματάρχου(ΝΣ) ε.α. Φώτη Δημη-τρίου και του Πέτρου Κωνσταντάκη υιού του Ταξίαρχου ε.α. Κωνσταντάκη Αντωνίου. Τυχερή της ημέρας, η κυρία Μαρκάκη Ειρήνη, στην οποία έτυχε το φλουρί και παρέλαβε την εικόνα της Παναγίας από τον Πρόεδρο της ενώσεως αποστράτων.Την όμορφη εκδήλωση κάλυψε μουσικά το συγκρότημα των Κωνσταντάκη Πέτρου (λύρα-τραγούδι), Πατένα Χαράλαμπου(μαντολίνο-τραγούδι) και Φιλιππάκη Στέλιου (λα-ούτο-τραγούδι), και το σχήμα των Πίτερη Ηλία (λαούτο-μπουζούκι-τραγούδι), Πίτερη Μα νώλη (κλαρίνο) και Καλλέργη Δημήτρη(αρμόνιο).

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Θερμώς ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους και ευχόμαστε πάλι και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.