Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Κρίσεις Αρχηγών: Ποιοί προάγονται, ποιοί αποστρατεύονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ συνεδριάζει το το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), για την κάλυψη κενών θέσεων Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων.
Στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, το ΣΑΓΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, θα κληθεί να ορίσει αντικαταστάτες στις θέσεις του Αρχηγού Στόλου καθώς Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης το ΣΑΓΕ κατά την συνεδρίασή του έκρινε μέχρι στιγμής αποστρατευτέτους τους υποστρατήγους:
-Δαβιτίδη Σπυρίδωνα
-Παπαχρήστο Σταύρο
-Παπαθεοδοσίου Ιωάννη
-Φαραντάτος Παναγιώτη
-Τοπούζη Θεόδωρο
-Δοκμετζόγλου Βασίλειο
-Πάτμιο Αναστάσιο
-Αλεβίζο Δημήτριο
Επιπλέον αποφασίστηκε η προαγωγή για την κάλυψη των θέσεων των υποστράτηγων
Μανούρη Νικόλαο
Ζερβάκη Δημόκριτο
Βασιλειάδη Κων/νο
Καμπά Γεώργιο
Νομικό Αντώνιο
Μπίκο Δημήτριο

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/kriseis-arxhgwn-poioi-apostrateuontai-poioi-proagontai/53842

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.