Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Η Πολεμική Αεροπορία μετέφερε μοσχεύματα δότη από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη

Με αεροσκάφος Embraer


Δότης ήταν ένας 55χρονος άντρας από το Καλό Χωριό Χερσονήσου

Με αεροσκάφος τύπου Embraer 135 Legacy της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής μοσχεύματα από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 05:13 π.μ. από τo αεροδρόμιο Ηρακλείου και ολοκληρώθηκε στις 07:52 π.μ. στην 113 Πτέρυγα Μάχης/ Αεροπορική Βάση Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για όργανα του 55χρονου Μανώλη Μπλαβάκη από το Καλό Χωριό Χερσονήσου, ο οποίος κατέληξε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.

Στην Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν οι νεφροί και το ήπαρ του άντρα, ενώ οι κερατοειδείς χιτώνες των οφθαλμών του μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Στο Καλό Χωριό το πένθος είναι βαρύ, ωστόσο τα αδέλφια του 55χρονου βρήκαν το κουράγιο μέσα στον πόνο τους να συναινέσουν ώστε ο Μανώλης να προσφέρει ζωή σε συνανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.