Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο: Η στιγμή που όλο το στρατόπεδο ''Παπαποστόλου'' στη Ρόδο είπε με μια… φωνή τον εθνικό ύμνο
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή που σπάνια βλέπουμε και φυσικά μας κάνει υπερήφανους είναι όταν οι στρατιώτες μας λένε όλοι μαζί και με μια φωνή τον εθνικό μας ύμνο.

Αυτό συνέβη χθες στο στρατόπεδο του «Ανθυπολοχαγού Χαράλαμπου Παπαποστόλου» στ’ Αφάντου όπου έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή.

Όταν έφτασε με βάση το τελετουργικό η στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, όλοι μαζί οι στρατιώτες, οι αξιωματικοί και οι παρευρισκόμενοι πολίτες είπαν τον εθνικό ύμνο, στιγμιότυπο το οποίο αποτύπωσε ο φακός της «Ροδιακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.