Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ετήσιες Δηλώσεις Οικογενειακής Κατάστασης για τα στελέχη του Στρατού ΞηράςΥπενθυμίζεται ότι από Δευτέρα 16/01/2017 μέχρι και τη 10/02/2017 θα είναι ανοικτή η εφαρμογή του Γενικού Επιτελείου Στρατού για τις Ετήσιες Δηλώσεις Οικογενειακής Κατάστασης.
Προσοχή στα ΑΦΜ
από 16-01-2017 έως 27-01-2017 για συναδέλφους το ΑΦΜ των οποίων λήγει σε 0-4
από 30-01-2017 έως 10-02-2017 για συναδέλφους το ΑΦΜ των οποίων λήγει σε 5-9Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.