Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Πολωνία: Λαμπρή υποδοχή σε 4000 Αμερικανούς στρατιώτεςΛαμπρή ήταν η υποδοχή για τους 4000 αμερικανούς στρατιώτες που έφτασαν στην Πολωνία για να ενισχύσουν την παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Πρόκειται για τεθωρακισμένη ταξιαρχία από το Φορτ Κάρσον του Κολοράντο που θα αναπτυχθεί στα πολωνικά σύνορα.

Η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής είχαν ζητήσει από το ΝΑΤΟ ενισχύσεις μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την κίνηση της Συμμαχίας ως επίδειξη δύναμης στη Μόσχα.

«Αυτή είναι μία σπουδαία ημέρα. Καλωσορίζουμε τους αμερικανούς στρατιώτες, τους εκπροσώπους του καλύτερου, δυνατότερου και μεγαλύτερου στρατού στον κόσμο σε πολωνικό έδαφος, εδώ στο Ζαγκάν», τόνισε η πρωθυπουργός της Πολωνίας, Μπεάτα Ζίντλο.

«Αυτή η ταξιαρχία είναι ετοιμοπόλεμη και με τον καλύτερο εξοπλισμό, την καλύτερη εκπαίδευση και την καλύτερη ηγεσία στον κόσμο», δήλωσε ο υπαρχηγός της αμερικανικής στρατιάς στην Ευρώπη, στρατηγός Τίμοθι Μαγκουάιαρ.

Οι αμερικανοί στρατιώτες θα ξεκινήσουν να εκπαιδεύονται με τους πολωνούς συναδέλφους τους, έφτασαν και τεθωρακισμένα οχήματα.

ΠΗΓΗ: http://gr.euronews.com/2017/01/14/poland-welcomes-4000-us-troops-as-part-of-nato-deployment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.