Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Aποκλειστικές πληροφορίες του Δρ. Αθανάσιου Δρούγου για τις κρίσεις στο Στρατό Ξηράς
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΑΝΩΛΑΣ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ) ΑΝΑΚΛΗΘΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ(ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ /ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΜΙΛΑΝΟ-ΝΑΠΟΛΙ)
2)ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ -ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ ΚΛΑΔΟΥ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ) ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ. . ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Δ.ΖΕΡΒΑΚΗΣ(ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ 96 ΑΔΤΕ/ΧΙΟ-ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ.(ΗΤΑΝ ΕΓΑ/ΓΕΣ ΕΠΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΗΜ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ).O ANTIΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ(ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ)
3)ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΥΣ(ΓΟΥΔΗ) Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΕΙ). ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΞΑΝΘΗ) Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΣ(ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΓΕΣ).ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΚΟΣ(ΝΥΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ), ΕΝΩ ΩΣ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ(ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ,ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
4)ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ , ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΕΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Β.ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ.ΟΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
5)ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ(ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ, ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΒΙΤΙΔΗΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΥΠ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ , Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 98ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΤΜΙΟΣ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ IV ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΚΜΕΤΖΟΓΛΟΥ.
60)ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΣΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΠΕΣΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ. Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΑΠΟΤΗΝ ΔΕΔ/ΓΕΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΝ ΚΑΡΕΑ.ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΣΔΕΝ ΕΠΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΕΑ ΚΩΣΤΑ ΣΑΦΛΙΑΝΗ.
7)ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΤΟΥΓΕ ΕΘΑ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚ) ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.