Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Παράδοση-Παραλαβή στην 98 ΑΔΤΕ - Νέος διοικητής ο Ταξίαρχος Γεώργιος ΒύνιοςΌπως μας ενημερώνει στο kranosgr το φιλικό ιστολόγιο lesvospost.com, νέος διοικητής αναλαμβάνει την διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ.  
Στην θέση του Αντιστράτηγου Πάτμιου Αναστασίου μετά τις τελευταίες κρίσεις αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Βύνιος ΓεώργιοςΗ 98 ΑΔΤΕ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00, θα τελεσθεί στο Στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» (Παγανή Μυτιλήνης), η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ από τον Αντιστράτηγου Πάτμιο Αναστασίου, στο νεοτοποθετηθέντα Διοικητή Ταξίαρχο Βύνιο Γεώργιο.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.