Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Είχε υπηρετήσει ξανά στη Ρόδο ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ
Παλιός γνώριμος της Ρόδου είναι ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Νικόλαος Χιονής.
Όπως έγινε γνωστό ο νέος Στρατηγός της Μεραρχίας, είχε υπηρετήσει ξανά πριν από αρκετά χρόνια στο νησί μας, όταν είχε τον βαθμό του Λοχαγού, στο στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων στην Κάλαθο.
Από τότε είχε αποκτήσει αρκετούς και καλούς φίλους στη Ρόδο, τους οποίους σε κάθε ευκαιρία που επισκεπτόταν την περιοχή μας φρόντιζε να συναντάει. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς έδωσαν τη Δευτέρα το «παρών» στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στ’ Αφάντου.
 
Μπ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.