Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ ο Υποστράτηγος Β. Κουκουλομάτης. Νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ ο Ταξίαρχος Νικόλαος Χιονής
Αλλαγή «σκυτάλης» στη διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ, μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων στο Στρατό Ξηράς.

Έτσι αύριο στις 11.30 το πρωί στο Στρατόπεδο Ανθυπολοχαγού Παπαποστόλου Χαράλαμπου στ’ Αφάντου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής της 95 ΑΔΤΕ από τον Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Κουκουλομάτη στον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Χιονή.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων.

Σημειώνεται πως ο Ταξίαρχος κ. Χιονής υπηρετούσε στο ΓΕΣ και στις πρόσφατες κρίσεις μετατέθηκε ως Διοικητής στην 95 ΑΔΤΕ, ενώ ο κ. Κουκουλομάτης μετατέθηκε ως διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.