Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Β. Κουκουλομάτη, στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου


Την επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ , Υποστράτηγου κ. Βασίλη Κουκουλομάτη, δέχτηκε σήμερα στο Γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας συνάντησης, όπου αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κουκουλομάτη για την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε,  καθ’ όλη την διάρκεια της δικής του διοίκησης, από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι σήμερα,  εξήρε τον ζήλο με τον οποίο υπηρέτησε τα νησιά μας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στη Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων.
Επί τη ευκαιρία της σημερινής συνάντησης, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:
«Η συνεργασία μας με την στρατιωτική ηγεσία της χώρας και ειδικά της περιοχής, επιβάλλεται από τις προκλήσεις της περιόδου. Εύχομαι καλή δύναμη στον Υποστράτηγο κ. Βασίλη Κουκουλομάτη στα νέα του καθήκοντα και οι έχοντες τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, να συνειδητοποιούν πάντα την ιστορική ευθύνη που έχουν απέναντι στο διακύβευμα του Αιγαίου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.