Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Η τάξη ΄83 της ΣΣΕ και οι συμμαθητές τους Στρατηγοί!


Τάξη '83 της ΣΣΕ, μία από τις πιο δεμένες στην κυριολεξία τάξεις αποφοίτων της Σχολής Ευελπίδων με ''πυρήνες'' σε όλη την Ελλάδα και ισχυρότερο αυτό της Λάρισας. Σήμερα οι απόφοιτοι της σχολής διατηρούν έναν από τους πιο ενεργούς συνδέσμους με πρόεδρο τον υπερδραστήριο Σταύρο Χρηστάκο. Με τη δική του παρουσία καθώς και αρκετών συμμαθητών του που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στη Λάρισα για να τιμήσουν 3 συμμαθητές τους στρατηγούς, τον νέο Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτο Ζερβάκη (ο οποίος παρέλαβε τη διοίκηση του σχηματισμού από τον νέο Αρχηγό της  ΕΦ Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη) και τους Διοικητές του Γ' και Δ' Σωμάτων Στρατού, Αντιστρατήγους Δημήτριο Μπίκο και Γεώργιο Καμπά.

Η χαρά και η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των συμμαθητών που αντάμωσαν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα κάποιοι είχαν να βρεθούν από την αποφοίτησή τους στη Σχολή Ευελπίδων.

Ήδη ο Σύνδεσμος έχει δύο προτάσεις για την επόμενη συγκέντρωση, μία από τον Σωματάρχη της Θράκης Αντιστράτηγο Καμπά καθώς και από τον Στρατηγό της Θεσσαλονίκης Δημήτριο Μπίκο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος της τελετής παράδοσης - παραλαβής ο Σύνδεσμος '83 γιόρτασε την προαγωγή των συμμαθητών του στην ταβέρνα της Λάρισας ''Λούκουλος'' με λουκούλλειο στην κυριολεξία γεύμα!
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.