Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ο “αλβανικός αετός” των 7 “τρώει” κόσμο στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου


Ο “αλβανικός αετός”  στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι δεν θα ΄χει συνέπειες μόνο για τους επτά νεοσύλλεκτους που τον “αμόλησαν” μπροστά στη φωτογραφική μηχανή κάποιου κινητού. Σύμφωνα με το militaire.gr, φαίνεται ότι συνέπειες θα υπάρξουν και για στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που προέρχονται από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είπε σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στο Τατόϊ κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Α/ΓΕΑ ότι “δόθηκε εντολή στον Α/ΓΕΣ να εξαντληθούν όλα τα προβλεπόμενα”.
Από την άλλη από το ΓΕΕΘΑ λένε ότι “η εντολή είναι η διερεύνηση  να φθάσει μέχρι το κόκκαλο . Όλοι έχουν ευθύνες όχι μόνο αυτοί που προσέβαλαν τον ελληνικό στρατό”. Αυτό ερμηνεύεται ως αναζήτηση ευθυνών και πέρα από την ομάδα των επτά νεοσύλλεκτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.