Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Εκπαιδευτική Επίσκεψη 7ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας στην 110ΠΜ

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, μαθητές του 7ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας, επισκέφθηκαν την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Λάρισας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε για την αποστολή της, ενώ στη συνέχεια οι μαθητές επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα και τη Μοίρα Επιχειρησιακής Υποστήριξης όπου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.