Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΣΑΣΥΔΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - Βράβευση πρωτευσάντων ανά ειδικότητα Σμηνιών 52ας σειράς ΣΥΔΤην Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ΕΑΑΑ και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του κ. Α/ΓΕΑ Σμχος (ΜΗ) κος Παν. Ακινόσογλου, ο εκπρόσωπος του κ. Δ/ΔΑΥ Επγός (ΥΑΔ) κος Παν. Σώρρας,  η εκπρόσωπος του Δκτη 251ΓΝΑ Σμχος (ΥΝ) κα Αγορ. Αγρογιάννη, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ κος Αθαν. Πάνος-Σμχος (ΥΥΟ)ε.α., ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΑ κος Δημ. Κοντοβάς-Σμχος (ΥΥΟ)ε.α., ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Πρεβέζης της ΕΑΑΑ κος Αθαν. Κεραμιδόγλου-Σμχος ε.α., ο Πρόεδρος του ΟΣΜΑΑ "ΙΚΑΡΟΣ" κος Γεώρ. Γερούλης-Απτχος (Ι)ε.α., ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης (ΣΔΓ) κος Ανέστης Τσουκαράκης, ο εκπρόσωπος της ΑΝΕΑΕΔ κος Ευθ. Γκιτέρσος-Σμχος ε.α., ο Πρόεδρος του ΕΣΜΑ κος Ιωάν. Κούτρας-Απτχος (Μ)ε.α., ο εκπρόσωπος του ΣΑΣΙ και διατελέσας Δκτης ΣΥΔ κος Κων. Μπίμπιζας-Πίνης-Ταξχος (Δ)ε.α., η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΙΠΑ κα Πιτσινή Δήμητρα, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ & διατελέσας Δκτης ΣΥΔ κος Ευάγ. Μαντής-Ταξχος (ΜΤ)ε.α., ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ κος Κων. Α. Παπαγεωργίου-Ασμχος (ΥΥΔ)ε.α., ο Νομικός Σύμβουλος ΣΑΣΥΔΑ κος Σωτ. Στρατογιάννης-Υπγος (ΔΣ)ε.α., ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ κος Γεώργιος Καμποσιώρας-Σμχος (ΥΥΔ)ε.α., η Αρχηγός της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΠΛ) κα Ελευθερία Λαγούδα, η πρωτεύσασα στη Στρατιωτική Εκπαίδευση και στην ειδικότητα Αμύνης Αεροδρομίων της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΑΔ) Σταματία Γούλα, ο πρωτεύσας στην ειδικότητα Μετεωρολόγων της 52ας σειράς ΣΥΔ Σμίας (ΥΜΕ) Ηλίας Ποντίκας, πλήθος αποφοίτων της ΣΥΔ και φίλων του ΣΑΣΥΔΑ.
Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Ρούσσος-Ταξχος (Ο)ε.α., έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των σημαντικότερων θεμάτων που κλήθηκε ο Σύλλογος να διαχειρισθεί προς όφελος των αποφοίτων ΣΥΔ, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στην κατάργηση της ΣΥΔ με τον πρόσφατο νόμο 4407/2016 και στην άρνηση του ΓΕΑ να επιδώσει το σχέδιο "Οργανισμού ΣΜΥΑ" στη συγκροτηθείσα Ομάδα Εργασίας ΣΑΣΥΔΑ, για την επεξεργασία τυ και υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων επί των διαλαμβανομένων επ' αυτού ζητημάτων.
Συνεχίζοντας, τόνισε πως και τη νέα χρονιά, ο ΣΑΣΥΔΑ, με στοχευμένες παρεμβάσεις του, θα προωθήσει στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, όλα εκείνα τα ζητήματα των εν ενεργεία στελεχών που χρήζουν επίλυσης. Θα παρέμβει προς πάσα κατεύθυνση για την επίτευξη της ουσιαστικής αναβάθμισης των σπουδών των προερχομένων από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές, την ισοτιμία των Πτυχίων ΑΣΣΥ με αυτά της ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και κατ' επέκταση τη λήψη μεταπτυχιακών τίτλων. Παράλληλα, θα είναι κοντά στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και στο Συντονιστικό Όργανο Δράσης, για να προβάλει τα δίκαια αιτήματα των μελών του.
Ακολούθως, βραβεύθηκαν οι πρωτεύσαντες ανά ειδικότητα απόφοιτοι της 52ας σειράς ΣΥΔ, με την επίδοση σε αυτούς, αναμνηστικού διπλώματος, αναμνηστικής πλακέτας ΣΑΣΥΔΑ και
πολυτελούς πένας :
-       Σμηνίας (ΥΠΛ) Λαγούδα Ελευθερία - Αρχηγός 52ης σειράς, πρωτεύσασα στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση και στην ειδικότητα των Πληροφοριών. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτή, ο Αρχηγός της 1ης σειράς ΣΥΔ, Σμχος (ΥΥΔ) ε.α. κος Γεώργιος Καμποσιώρας.
-       Σμηνίας (ΥΑΔ) Γούλα Σταματία - πρωτεύσασα στη  Στρατιωτική  Εκπαίδευση  και στην ειδικότητα των Αμύνης Αεροδρομίων. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτή, ο Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ, Τάξχος (Ο) ε.α. κος Γεώργιος Ρούσσος, 13ης σειράς ΣΥΔ.
-       Σμηνίας (ΥΜΕ) Ποντίκας Ηλίας - πρωτεύσας στην ειδικότητα των Μετεωρολόγων. Τα αναμνηστικά επέδωσε σε αυτόν, ο πρωτεύσας στην ειδικότητα Μετεωρολόγων της 1ης σειράς ΣΥΔ, Ταξχος (ΥΜΕ) Ευάγγελος Μαντής.
Τέλος, ο Δντής Θρησκευτικού του ΓΕΑ αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Γεώργιος, ευλόγησε και έκοψε την πίτα.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεν.Γραμματέας, Σγος (ΥΔΚ) ε.α. κος Ηλίας Ντούβλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.