Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Αλλαγή Διοίκησης στην 4η Μεραρχία Πεζικού (ΔΙΚΕ)
Σας γνωρίζουµε ότι την Πέµπτη 26 Ιανουαρίου στις 11:00 µε  την  ευκαιρία της  παράδοσης της ∆κσεως  της ∆ΙΚΕ (ΙV ΜΠ) από τον  Αντιστράτηγο Βασίλειο ∆οκµετζόγλου  στον Ταξίαρχο Γεώργιο Υφαντή, ο ∆ιοικητής της ∆ΙΚΕ (ΙV ΜΠ), έχει την τιµή να σας προσκαλέσει στην τελετή  Παράδοσης-Παραλαβής στο Στρδο «ΣΤΓΟΥ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» (11ο ΣΠ). 
Στην εκδήλωση θα παραστούν   Πολιτικές - Θρησκευτικές -Στρατιωτικές και Τοπικές Αρχές  καθώς και τα Στελέχη της φρουράς Τρίπολης. Η ∆ΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ (IV ΜΠ) προσκαλεί το κοινό της Τρίπολης να παρευρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.