Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Μαθήματα ζωής από προσωπικό του 404 ΓΣΝ σε αστυνομικούς της ΛάρισαςΠραγματοποίηση σεμιναρίου καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στα πλαίσια των προσπαθειών της για αναβάθμιση του εργασιακού μας περιβάλλοντος, εξασφάλισε σε συνεργασία με τοπική εταιρία ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών με την επωνυμία ΄΄BG BRACE MEDICAL΄΄, τη δωρεά ενός ατομικού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, για κάλυψη αναγκών του Αστυνομικού Μεγάρου στο οποίο καθημερινά κινούνται εκατοντάδες συνάδελφοι και πολίτες.
  Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα 19-01-2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α.Λάρισας, σεμινάριο «καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή»,από τον Διευθυντή Καρδιολογικού Τμήματος Επίατρο κ. ΠΑΡΙΣΗ Χαράλαμπο και την Διευθύνουσα Αντ/χη κ.ΝΤΑΛΙΑΝΗ Μαρία,του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια.

   Ευχή όλων μας είναι να μη παραστεί ποτέ ανάγκη χρήσης του. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να καλύψουμε το κενό της Πολιτείας, μιας και το σχετικό αίτημα δαπάνης εδώ και (2) έτη περίπου, το οποίο έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας μας, ουδέποτε εγκρίθηκε.  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                          ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓεώργιοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.