Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

“Διακλαδική αερογέφυρα” για 40 στρατιωτικούς από το Καστελόριζο για την Πρωτοχρονιά!
“Αερογέφυρα” για να κάνουν Πρωτοχρονιά σπίτια τους “έστησε” το ΓΕΣ, σε συνεργασία με ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ! Λόγω του απαγορευτικού που υπήρχε στον απόπλου πλοίων οι αδειούχοι των Χριστουγέννων από το Καστελόριζο είχαν αποκλειστεί και το “γκρουπ” της Πρωτοχρονιάς έβλεπε το όνειρο του οικογενειακού ρεβεγιόν να απομακρύνεται!
Ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης -που σήμερα γιορτάζει- μίλησε με τον Α/ΓΕΕΘΑ και τον Α/ΓΕΑ και αποφασίστηκε να μεταφερθούν όσοι στρατιωτικοί είχαν αποκλειστεί στην Αθήνα, με C-130 στη Ρόδο. Εκεί το ελικόπτερο Chinook επιφυλακής θα τους μετέφερε στο Καστελόριζο, απ΄ όπου θα παραλάμβανε τους αδειούχους της Πρωτοχρονιάς.
Οι Αρχηγοί πήραν το πράσινο φως από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και η “αποστολή Πρωτοχρονιά” μπήκε σε εφαρμογή!
Σε διαφορετική περίπτωση, οι στρατιωτικοι από το Καστελόριζο θα έκαναν Πρωτοχρονιά σε κάποιο πλοίο της γραμμής!
Δεν είναι συνηθισμένο να λένε οι δημοσιογράφοι καλά λόγια για τις “εξουσίες”. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι πολιτική και στρατιωτική ηγεσία λειτούργησαν όπως ακριβώς αρμόζει σ΄ ένα σοβαρό κράτος, που σέβεται τους ανθρώπους του. Ευχόμαστε να μας δίνεται όλο και πιο συχνά η ευκαιρία να “καταπίνουμε τις κακίες μας” και να “αναγκαζόμαστε” να λέμε μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.