Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Νομοθετείται το επίδομα παραμεθορίου - καταβολή 4 Η.Ε.Ε
Σας γνωρίζεται ότι κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΕΣ) με τον κ. ΥΕΘΑ, τη 10-1-2017, μεταξύ των άλλων, που ήδη ανακοινώθηκαν, τέθηκε και το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου.
Ο κ. ΥΕΘΑ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με τη σύμφωνη γνώμη και της στρατιωτικής ηγεσίας, αποδεχόμενοι διαχρονικό αίτημα της Ομοσπονδίας μας ενσωμάτωσε στην πρότασή του ΥΠΕΘΑ για το νέο μισθολόγιο των Ελλήνων στρατιωτικών και το επίδομα παραμεθορίου, κατ΄ ανάλογη εφαρμογή με το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών, αποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό μια διαχρονική ανεξήγητη αδικία σε βάρος μας. Ωστόσο, αναμένεται η άποψη του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία διαφαίνεται ότι θα είναι θετική. 
Η Ομοσπονδία μας θα περιμένει το νομοθέτημα και θα πράξει αναλόγως.
Επιπλέον ο κ. ΥΕΘΑ γνώρισε στην αντιπροσωπεία ότι θα καταβληθούν 4 Η.Ε.Ε το αμέσως προσεχές διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.