Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Με 3 υπερπτήσεις στο Αιγαίο υποδέχθηκαν οι Τούρκοι τη νέα ηγεσία των ΕΔΜε τρεις υπερπτήσεις στο Αιγαίο υποδέχθηκαν οι Τούρκοι τη νέα ηγεσία των ΕΔ που προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός τεσσάρων μαχητικών (δύο F-16 και ισάριθμα F-4), εισήλθε στις 13:50 στο FIR Αθηνών, νοτίως της Λέσβου. Τα δύο F-16 πραγματοποίησαν στις 14:14 υπερπτήση πάνω από το Μακρονήσι, ένα λεπτό αργότερα πάνω από τους Ανθρωποφάγους και στις 14:17 πάνω από το Αγαθονήσι, σε ύψος 19.000 ποδιών.
Ένα λεπτό αργότερα τα τουρκικά αεροσκάφη εξήλθαν του FIR από τη Σάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.