Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση για κοπή πίτας του ΣΑΑΤΧΣ στις 22 Ιανουαρίου 2017 και Βραβεύσεις Αριστούχων -διακριθέντων Μαθητών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


1. Το Τ.Δ.Σ του Παραρτήματος Συνδέσμου Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας (Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ) , γνωστοποιεί στα Μέλη του και στους φίλους ε.α. άλλων Όπλων και Σωμάτων, οι οποίοι ενεγράφησαν ως Μέλη ή είναι αιμοδότες στον σύνδεσμό μας,τα παρακάτω:
   α.Την 22α Ιαν. 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας στην Λ.Α.Φ Λάρισας.
   β. Θα βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές με βαθμό 18 και άνω Α',Β',Γ' Λυκείου,καθώς και οι επιτυχόντες κατα το έτος 2016 σε ΤΕΙ,ΑΕΙ ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.
2. Όσοι εξ ημών έχουν παιδιά και πληρούν τους όρους της 1β παραγράφου,να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι 15 Ιαν. 2017 
3. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δοθούν απο τον Πρόεδρο του Τοπικού Συνδέσμου Θεοδόσιο Καραβίδα στα τηλέφωνα 2410-289838 και 6972856134.                  4. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,με την βεβαιότητα οτι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

                                                   ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ Δ.Σ
                                              -Ο-
                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                       Ανχης ε.α Θεοδόσιος Καραβίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.