Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Δημ. Βίτσας: ''Έρχονται προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ το 2017''


Προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών με επανεξέταση του θεσμού εξήγγειλε μέσα στο 2017 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημ. Βίτσας. Σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο   kranosgr   ο ΑΝΥΕΘΑ, αφού τάχθηκε κατά της γενικής στράτευσης στα 18, από την οποία δεν θα υπήρχε κανένα όφελος κατά τον ίδιο, αναφέρθηκε και στο θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών.

Σε ερώτηση για το εάν είναι στις βλέψεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ το 2017, απάντησε χαρακτηριστικά ''Ναι, αν και το ζήτημα των προσλήψεων νέων ΕΠ.ΟΠ. μπαίνει υπό το πρίσμα της συνολικής επανεξέτασης του θεσμού. Αυτό είναι κάτι που το εξετάζουν τα Γενικά Επιτελεία''.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.