Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στην 1η Στρατιά ο Αντιστράτηγος Δημ. Μπίκος


Τελευταία ημέρα στη Λάρισα για τον μέχρι πρότινος Επιτελάρχη της 1ης Στρατιάς και  νέο Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο. Με την ευκαιρία της τελετής παράδοσης - παραλαβής του σχηματισμού, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην έδρα του σχηματισμού όπου υπηρέτησε με επιτυχία ως ο δεύτερος στην ιεραρχία μετά το Στρατηγό Λεοντάρη. 
Σήμερα Αντιστράτηγος και Σωματάρχης και ο ίδιος δεν παρέλειψε να περάσει από τα παλιά του ''λημέρια'' και συγκεκριμένα από το γραφείο του. Εκεί τον συνάντησε ο φακός του kranosgr να ευχαριστεί και να αποχαιρετά με συγκίνηση τους στενούς του συνεργάτες, Ανχη Πέτρο Γκρέτσα και Υπλγο Χρυσούλα Γιοκνώρη.
Αυτός είναι ο Αντιστράτηγος Μπίκος ένας άδολος και ντόμπρος άνθρωπος που μόνο καλοσύνη μπορεί να προσφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.