Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ αύριο ο Πάνος Καμμένος
Τη Λάρισα θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στις τελετές παράδοσης- παραλαβής σε 110 Π.Μ και 1η Στρατιά.
Ο κ. Καμμένος θα φτάσει λίγο πριν από τις 11 το πρωί στη Λάρισα και αρχικά θα παραστεί στη τελετή παράδοσης- παραλαβής στην 110 Π.Μ., όπου ο Αρχηγός ΑΤΑ Χρήστος Χριστοδούλου που προήχθη σε Αρχηγό ΓΕΑ, θα παραδώσει τα καθήκοντά του στο νέο Αρχηγό Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη
Στη 1 το μεσημέρι ο κ. Καμμένος θα μεταβεί στην 1η Στρατιά για την τελετή αλλαγής διοίκησης του σχηματισμού. Ο απερχόμενος Διοικητής της 1ης Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης θα παραδώσει στο νυν Διοικητή Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.