Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Παράδοση - Παραλαβή Διοικήσεως 1ης Στρατιάς


Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο «Στγού Νικολάου Πλαστήρα» η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας.
Νέος Διοικητής του σχηματισμού αναλαμβάνει μετά την πρόσφατη απόφαση του ΚΥΣΕΑ,  ο Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος θα παραλάβει από τον απερχόμεο Διοικητή Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.