Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Την ερχόμενη εβδομάδα οι τελετές παράδοσης - παραλαβής σε 1η Στρατιά και Δ'ΣΣΣτο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, οι τελετές παράδοσης - παραλαβής στους σχηματισμούς της 1ης Στρατιάς και του Δ'ΣΣ.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η τελετή παράδοσης - παραλαβής της 1ης Στρατιάς από τον απερχόμενο Διοικητή Αντγο Ηλία Λεοντάρη στον νέο Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, ενώ ο νέος Διοικητής του Δ' ΣΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, θα παραλάβει την Διοίκηση του Δ΄ΣΣ από τον απερχόμενο Δκτη Αντιστράτηγο Ιωσήφ Μαυράκη, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
Και στις δύο τελετές σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα παραστεί και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.
Όσον αφορά το Γ'ΣΣ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο kranosgr, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος θα παραλάβει τη Διοίκηση του σχηματισμού από τον νέο Αρχηγό του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.