Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση του Γ΄ΣΣ για τα 190 χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής


Το Γ΄ Σώμα Στρατού, με αφορμή την συμπλήρωση 190 Χρόνων Στρατιωτικής Μουσικής, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Στρατού/Διεύθυνση Μουσικού και την Στρατιωτική Μουσική / Γ'ΣΣ "Μέγας Αλέξανδρος" Στρατιωτική Μουσική/Γ'ΣΣ "Μέγας Αλέξανδρος"/C-Corps Army Band Greece, παρουσιάζει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, έκθεση φωτογραφίας, από 5 έως 18 Ιανουαρίου 2017, με φωτογραφικό υλικό, αφίσες, προγράμματα συναυλιών, καθώς και αντικείμενα, τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από την συγκρότηση της 1ης πρώτης Στρατιωτικής Μουσικής στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.