Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

To 10μετρο σκάφος των ειδικών δυνάμεων στην Αττική οδό...


Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Τα σκάφη που έχουν στην κατοχή τους οι Ειδικές Δυνάμεις του ελληνικού στρατού προκαλούν δέος και υπερηφάνεια.
Ετοιμοπόλεμα και μαζί με το έμψυχο πολύ έμπειρο δυναμικό βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους περιστατικό όπου και όποτε προκύψει.

Τα φουσκωτά σκάφη Magna 960 είναι μέρος του στόλου που έχουν στην κατοχή τους οι Ειδικές Δυνάμεις.

Με μήκος σχεδόν 10 μέτρα, τα αβύθιστα σκάφη μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια 15 κομάντος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σε κάθε μέρος του Αιγαίου.
    

Δείτε το σκάφος των Ε.Δ. να μεταφέρεται με τρέιλερ στην Αττική οδό...Εντυπωσιακή εικόνα... Η εικόνα ενός τέτοιου φουσκωτού σκάφους είναι μοναδική και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν το βλέπεις πάνω σε τρέιλερ να κινείται στην Αττική οδό. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video η εικόνα μιλά από μόνη της!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAGNA 960 ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Δείτε το Magna 960 στο... νερό από παλαιότερο ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.